Семінар вчителів з теми: «Шляхи реалізації змістовних ліній освітньої галузі « Суспільствознавство» на уроках історії та правознавства ».

19.03.2015 08:11

19 березня 2015 року на базі Березанської  ЗОШ  відбувся семінар вчителів з теми: «Шляхи реалізації змістовних ліній освітньої галузі

« Суспільствознавство» на уроках історії та правознавства ».                                                         

 Майстер-клас у 7 класі «Історичне значення Галицько-Волинської держави » підготувала учитель історії Березанської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Самойленко Л.О.  та урок правознавства у 9 класі « Твої права в трудових відносинах. Де можуть працювати підлітки.Як законодавство регулює працю неповнолітніх.» провів учитель історії Чапаєвської ЗОШ Беднарський Л.Г.

 Під час засідання  районного методичного об’єднання вчителів історії та правознавства обговорено такі питання:

1.Про підготовку районної команди до участі в обласному турнірі юних істориків

 (Самойленко Л.О., керівник районного м/о вчителів історії, вчитель історії та правознавства  Березанської ЗОШ І-ІІІ ст.).

2.Про особливості проведення ДПА учнів з історії у системі загальної середньої освіти у 2014-2015н.р. (Посухіна С.Г., методист РМК відділу освіти).

3.Про участь в обласному навчально-методичному семінарі для районних модераторів освіти (Хомич Г.В., керівник районного м/о вчителів правознавства, вчитель історії та правознавства  Новофедорівської ЗОШ І-ІІІ ст.).

У засіданні взяли участь вчителі-суспільствознавці загальноосвітніх навчальних закладів (усього – 15 осіб).

—————

Назад