Про участь у зональних змаганнях Лиманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

08.04.2015 10:33

На виконання наказу Міністерства надзвичайних ситуацій України і міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 27.09.2012

№ 1223/1057  «Про затвердження Положення про Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежних», з метою засвоєння учнями протипожежних правил, що поліпшує вивченню шкільного курсу – “Основи здоров’я”, залучення до рядів дружин юних пожежних (ДЮП) юнацтва  і з метою  виховання у дітей зацікавленості професією пожежника - рятівника,  виховання у них почуття  патріотизму та любові до Батьківщини, проводиться щорічно фестиваль дружин юних пожежних.

  08.04.2015року в с.Парутіно Очаківського району   відбувся третій етапзональний конкурс, в  якому брали  участь переможці районних конкурсів: команди Березанського, Очаківського, Миколаївського, Жовтневого, Новоодеського районів і міста Очакова.    

У конкурсі Березанський район представляла команда дружин юних пожежних Лиманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

               Фестиваль складався із 2-х конкурсів:

                І.   Конкурс «Домашнє завдання».

                Тема домашнього завдання загальна:

                 «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй».

                ІІ. Конкурс «Знавців правил безпеки».

      За участь у конкурсі команди нагороджені грамотами департаменту освіти, науки та молоді    облдержадміністрації. Всі учасники отримали в подарунок електронні носії (флешки).            

Щирі вітання  команді Лиманівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів за якісну підготовку та належний рівень участі у зональних змаганнях.

—————

Назад