Міжнародно-правові стандарти прав людини, правовий статус держав, право на освіту, проблеми ювенальної юстиції, правовий нігілізм, дитячий інформаційний простір і проблеми кіберзлочинності – такі та інші проблеми обговорювалися 10 жовтня 2015 року

10.10.2015 09:48

10.10.2015 року. Міжнародно-правові стандарти прав людини, правовий статус держав, право на освіту, проблеми ювенальної юстиції, правовий нігілізм, дитячий інформаційний простір і проблеми кіберзлочинності – такі та інші проблеми обговорювалися 10 жовтня 2015 року

Знову перемога!

 

…Міжнародно-правові стандарти прав людини, правовий статус держав, право на освіту, проблеми ювенальної юстиції, правовий нігілізм, дитячий інформаційний простір і проблеми кіберзлочинності – такі та інші проблеми обговорювалися 10 жовтня 2015 року в коридорах та аудиторіях Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Сюди з багатьох районів і міст області з’їхалися юні правознавці на традиційні інтелектуальні змагання старшокласників – ІІ (обласний) етап Всеукраїнського учнівського турніру.

Із вітальним словом до учасників звернулася заступник директора МОІППО з науково-педагогічної діяльності Завірюха Л. В. Вона відзначила, що на змагання прибули найкращі представники учнівської молоді області. Голова журі, кандидат юридичних наук, доцент, зав. кафедри суспільствознавчої освіти Сторчак Ніна Анатоліївна зазначила, що традиційно в такому заході бере участь велика кількість учасників, що свідчить про великий інтерес до правових знань із боку школярів.

В Україні проводяться багато різних інтелектуальних змагань, але тільки турніри є командною формою гри. Саме тут молодь набуває вміння дискутувати, учиться толерантному ставленню до суперників у грі, оволодіває науковими знаннями.

Збірну команду Березанського району представляли учні 11 класу Березанської ЗОШ  Мадай Катерина (капітан команди ), Манько Єлизавета, Злонська Анна ( вчитель Самойленко Л.О.) та учень 11 класу Чапаєвської ЗОШ  Онищенко Антон ( вчитель Беднарський Л.Г.).

Вже декілька років поспіль команда Березанського району займає призові місця.

Так і цього року у  боротьбі за призове місце збірна команда отримала диплом  ІІІ  ступеня як переможець ІІ етапу обласного турніру юних правознавців.

—————

Назад