25 лютого 2016 року на базі Кімівської ЗОШ відбувся семінар вчителів початкових класів (2 клас, 4 клас) на тему: « Розвиток пізнавальної активності та самостійності у процесі навчальної діяльності шляхом запровадження інноваційних технологій».

25.02.2016 12:45

25 лютого 2016 року на базі Кімівської ЗОШ відбувся семінар вчителів  початкових класів (2 клас, 4 клас)  на тему: « Розвиток пізнавальної активності та самостійності у процесі навчальної діяльності шляхом запровадження інноваційних технологій». В ході семінару відвідано урок  природознавства в 2 класі « Ранньоквітучі трав»янисті рослини» (вчитель Голова С.Д.), позакласного читання в 4 класі « І.Я.Франко - розум і серце українського народу» ( вчитель Логвінова Л.М.).

В ході семінару вчителями початкових класів  розглянуто наступні питання:

  1. « Використання ІКТ в початковій школі». З досвіду роботи вчителя початкових класів Кімівської  ЗОШ Логвінової Л.М.
  2. Презентації з досвіду роботи вчителів початкових класів Кімівської  ЗОШ Логвінової Л.М. та Голової С.Д.
  3. « Розвиток навичок самооцінювання на уроках « Я у світі» (за підсумками обласного семінару), вчитель початкових класів  Новофедорівської ЗОШ Гуска Г.М.
  4. «Психокорекційна робота вчителя - як  один з напрямків здоров»язбереження учнів на уроках в початковій школі». З досвіду роботи вчителя початкових класів  Коблівської  ЗОШ Царук В.В.
  5. Вимоги до проведення ДПА в початковій школі. Керівник РМО вчителів початкових класів Логвінова Л.М.
  6. Про проведення районних олімпіад в початкових класах. Завідувач РМК Посухіна С.Г.

                                                                  

—————

Назад