09 червня 2016 року на базі Коблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи, педагогів – організаторів та практичних психологів на тему: «Удосконалення професійної майстерності практичних психологів та заступників

09.06.2016 05:14

09 червня 2016 року на базі Коблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи, педагогів – організаторів та практичних психологів на тему: «Удосконалення професійної майстерності практичних психологів та заступників директорів з виховної роботи за умов сучасної школи».

Заступники директорів з виховної роботи Коблівської ЗОШ, Березанської ЗОШ, Ч-Українсьої ЗОШ ознайомили присутніх з роботою літніх мовних таборів під час оздоровчої компанії.

Корінецька А.Л., практичний психолог Березанської ЗОШ І-ІІІ ступенів проаналізувала роботу психологічної служби у школі за 2015-2016 н.р. та провела тренінг «Все буде доре…», а також презентувала  досвід роботи  соціального педагога Березанської ЗОШ Селізар Л.В. щодо відкриття клубу «Бабусина школа».

Громошняк Т.С., практичний психолог Чапаєвської  ЗОШ І-ІІІ ступенів провела тренінгові заняття з педагогами на тему «Конфлікти та спілкування».

Вороніна К.А., практичний психолог Ч-Української ЗОШ  І-ІІІ ступенів  організувала та провела тренінг «Коло друзів».

—————

Назад