Відбулися урочистості з нагоди переведення Данилівського дошкільного навчального закладу «Сонечко» на 9-годинний режим роботи

15.05.2015 08:29

    15 травня 2015 року  в с. Данилівка  на базі Данилівської ЗОШ І-ІІ ступенів відбулися урочистості  з нагоди  переведення  Данилівського  дошкільного  навчального закладу  «Сонечко»  на 9-годинний режим роботи. У заході взяли участь Гуртовий В.М.,голова районної ради;Шипова Л.Л.,заступник голови РДА; Коновалов С.П.,начальник відділу освіти; Іщенко В.А.,голова Благодійної організації «Березанський місцевий благодійний фонд «Надія»; Каражей М.С.,Данилівський сільський голова, працівники дошкільного та загальноосвітнього навчальних закладів, учні школи, вихованці ДНЗ,батьки, громадськість села.

На проведення  ремонтних робіт , придбання меблів та  технічного обладнання для їдальні з метою створення умов для перебування дошкільників у закладі протягом 9 годин на день  з організацією  трьохразового харчування використано  56 тис.091 грн; із них: 38тис.591 грн. із бюджету сільської ради;.17тис.500грн.- спонсорські кошти.

 Данилівським ДНЗ орендується 223 м площі Данилівської ЗОШ. Площу для групових кімнат збільшено на 42.1м 2 ( на 6 місць). Дошкільним навчальним закладом  охоплено 15 дітей дошкільного віку від 3 до 6(7) років, що становить 100% охоплення дошкільною освітою дошкільників даного віку , що проживають в с.Данилівка.

—————

Назад