Серце до серця

22.04.2018 09:10

Серце до серця

     З метою підтримки дітей, які потребують лікування, щорічно за ініціативи Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»  проводиться Всеукраїнська акція «Серце до серця». Так  2018 році  проведення ХІІІ Всеукраїнської  акції «Серце до серця» - «Почуй світ!» направлено на зібрання коштів для закупівлі обладнання для дітей з вадами слуху.

Березанський  район не залишився осторонь, і з 2 по 22 квітня 2018 року проведено районний етап даної акції.  В кожній школі  було встановлено скриньки для збору коштів. Також учні-волонтери закладів загальної середньої освіти  відвідали організації, установи  та  збирали кошти на вулицях сіл і селища. На знак подяки усім, хто кидав гроші до скриньок, наклеювали  сердечка. Загальними зусиллями було зібрано та перераховано на рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця»  6891 грн 15 коп.

  За активну участь в  проведенні ХІІІ Всеукраїнської акції «Серце до серця», розвиток благодійності в Україні,  заклади загальної середньої освіти району отримали подяки від Голови Правління ВБФ «Серце до серця» Яни Сидор.

—————

Назад