Семінар вчителів іноземних мов.

17.03.2015 10:40

17 березня 2015 року на базі Березанської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів іноземних мов. Відвідано показовий урок англійської мови у 1 класі з теми: «Days of the Week» (вчитель  Романченко Галина Леонідівна). В рамках атестації  Романченко Г.Л. презентувала присутнім свій досвід роботи з проблеми «Підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови на уроках та у позаурочній діяльності», також вчитель прозвітувала перед присутніми  про навчання в Зимовій школі удосконалення професійної майстерності вчителів англійської мови (British Council, IATEFL)

На засіданні «круглого столу» районного методичного об’єднання вчителів іноземних мов обговорено такі питання:

  • про участь в обласному семінарі-практикумі вчителів англійської мови «Сучасний урок англійської мови в умовах європейської інтеграції (Данько Н.Ю., керівник районного м/о вчителів іноземних мов, вчитель англійської мови Березанської ЗОШ І-ІІІ ст.)
  • про участь в обласному семінарі вчителів німецької мови  за участю модераторів Гете інституту в Україні (Гетьманець О.В., вчитель німецької мови Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст.)
  • про проведення ДПА учнів з іноземної мови у системі загальної середньої освіти у 2014-2015н.р. (Шпак Н.В., методист РМК відділу освіти)

 

—————

Назад