На базі Березанської ЗОШ І-ІІІст. відбулося засідання районного методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи, практичних психологів та соціальних педагогів.

28.08.2018 08:19

28 серпня 2018 року на базі Березанської ЗОШ І-ІІІст.відбулося засідання районного методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи, практичних психологів та соціальних педагогів.

    В ході засідання   розглянуто наступніпитання:

  1. Підсумок роботи методичного об’єднання за 2017-2018 н.р. та ознайомлення з методичними рекомендаціями з питань організації виховної роботи у навчальних закладах на 2018-2019 н.р. Доповідач: Радченко Альона Сергіївна, керівник районного методоб’єднання заступників директорів з виховної роботи, заступник директора з виховної роботи Березанської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

2.Ознайомлення з методичними рекомендаціями  щодо  проведення Першого уроку у в закладах загальної середньої освіти 2018-2019 н.р.Доповідач:Радченко Альона Сергіївна, керівник районного методоб’єднання заступників директорів з виховної роботи, заступник директора з виховної роботи Березанської ЗОШ І-ІІІ ступенів.3.Ознайомлення з рекомендаціями щодо ведення планів виховної роботи.Доповідач: Радченко Альона Сергіївна,керівник районного методоб’єднання заступників директорів з виховної роботи, заступник директора з виховної роботи Березанської ЗОШ І-ІІІ ступенів.4.Ознайомлення з законопроектом «Покарання за боулінг»,лист МОН «Про пріоритетні напрями роботи психологічної служби у системі освіти на 2018-2019н.р.».Доповідач: КорінецькаАльона Леонідівна, керівник районного методоб’єднання психологів та соціальних педагогів, практичний психолог Березанської ЗОШ І-ІІІступенів.

5.Проведення кінезіологічних вправ.   Доповідачі:Громашняк Тетяна Сергіївна, практичний психолог Щасливської ЗОШ І-ІІІ ступенів  та Лабан Юлія Володимирівна, практичний психолог Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

—————

Назад