24 березня 2016 року на базі відділу освіти відбулося засідання методичного об’єднання заступників директорів з НВР на тему «Професійна компетентність заступника директора в умовах переходу на нові стандарти освіти »

24.03.2016 10:59

24 березня  2016 року на базі відділу освіти  відбулося засідання методичного об’єднання  заступників директорів з НВР на тему «Професійна компетентність заступника директора в умовах переходу на нові стандарти освіти »                                                                          

В ході семінару розглянуто наступні питання:                                                      

1.Про затвердження орієнтовних вимог до проведення ДПА учнів у системі загальної  середньої освіти у 2015-2016 н.р.                                                                                                                     З досвіду роботи ЗДНВР Рибаківської  ЗОШ  І-ІІІ ступенів Чечуй С.В.,

 співдоповідач: ЗДНВР Коблівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Суховерхова Л.П.                                                                                              

2 . Система управління роботою з обдарованими учнями. З досвіду роботи ЗДНВР Краснопільської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Супрун Т.І.

3. Методичні рекомендації щодо організації роботи з молодими вчителями.

  З досвіду роботи ЗДНВР Ч-Української ЗОШ І-ІІІ ступенів Бараболі Л.В.,

співдоповідач: ЗДНВР Дмитрівської  ЗОШ І-ІІ ступенів Казявкіна Г.В.

4.Організація майстер-класів для педагогічних колективів як одна із форм методичної роботи. З досвіду роботи ЗДНВР Березанської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Крученової В.М.

5.Затвердження методичних посібників педагогічних працівників, які атестуються в 2015-2016 н.р.   Завідувач РМК  Посухіна С.Г.

6.Різне.Організація та проведення ЗНО в 2016 році.

Зміни  щодо видачі атестатів та свідоцтв в 2015-16 н.р.

Оформлення атестаційних листів.

—————

Назад