22 березня 2016 року на базі Березанської ЗОШ відбулося засідання методичного об’єднання вчителів фізики на тему: «Сучасні наукові досягнення та їх місце в змісті навчання фізики та астрономії ».

22.03.2016 07:29

22 березня  2016 року на базі Березанської ЗОШ відбулося засідання методичного об’єднання  вчителів фізики на тему:  «Сучасні наукові досягнення та їх місце в змісті навчання фізики та астрономії ».

В ході семінару розглянуто наступні питання:                                                      

1.Інформаційно-комунікаційні технології в процесі навчання природничих дисциплін - виклик сучасності. Атестація вчителя-кроки до вершини майстерності. З досвіду роботи вчителя фізики Березанської  ЗОШ І-ІІІ ступенів  Сажнєвої Є.Б.

  2 . Робота очно-дистанційної школи «Творчий потенціал Березанщини».

« Розрахунок параметрів систем кондиціонування та вентиляції повітря в приміщеннях навчального закладу» - робота призера Миколаївського територіального відділення МАН України  Крикунової  Анастасії Олегівни, учениці 10 класу Березанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. З досвіду роботи вчителя фізики Березанської  ЗОШ І-ІІІ ступенів  Сажнєвої Є.Б.

3.Фізика і глобальні проблеми людської цивілізації . З досвіду роботи вчителя фізики Краснянської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Жаркової Л.Ф.

4.Форми контролю та корекції знань, умінь та практичних  навичок на уроках фізики.    З досвіду роботи вчителя фізики Малахівської  ЗОШ І-ІІ ступенів

Григоренко Т.В.

—————

Назад