18 лютого 2016 року на базі Рибаківської ЗОШ відбувся семінар вчителів математики, інформатики, початкових класів (2 клас) на тему: « Шляхи підвищення ефективності уроку-запорука успіху в навчанні».

18.02.2016 12:54

18 лютого 2016 року на базі Рибаківської ЗОШ відбувся семінар вчителів математики, інформатики, початкових класів (2 клас)  на тему: « Шляхи підвищення ефективності уроку-запорука успіху в навчанні». В ході семінару відвідано урок математики в 6 класі « Раціональні числа. Додавання і віднімання раціональних чисел» ( вчитель Старостенко Т.В), урок інформатики в 9 класі « Обробка багатошарових зображень. Створення колажів» (вчитель Горбурова Л.Л.), урок   читання у  2 класі

 « Формування прийомів і розвитку темпу читання. Д.Красицький

« Т.Шевченко» ( вчитель Фокіна Т.В.).

В ході семінару вчителями математики,інформатики розглянуто наступні питання:

1. «Застосування інтерактивних технологій на уроках математики». З досвіду роботи вчителя математики Червоноукраїнської  ЗОШ Бараболі Л.В.

2. «Проблемне навчання як засіб формування математичних компетентностей учнів». З досвіду роботи вчителя математики Коблівської  ЗОШ Суховерхової Л.П.

В ході семінару вчителями початкових класів  розглянуто наступні питання:

1. «Розвиток творчих здібностей учнів на уроках читання». З досвіду роботи вчителя початкових класів Коблівської  ЗОШ Журби І.М.

2. «Акмеологічний підхід у формуванні загально навчальних умінь і навичок». З досвіду роботи вчителя початкових класів  Чапаєвської  ЗОШ Кізейкової Л.О.

—————

Назад