15 березня 2016 року на базі Лиманівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар вчителів української мови та літератури на тему: « Розвиток критичного мислення на уроках української літератури».

15.03.2016 02:25

15 березня 2016 року на базі Лиманівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар вчителів української мови та літератури  на тему: « Розвиток критичного мислення на уроках української літератури». В рамках семінару розглянуто такі питання:

  1. Урок в 7 класі на тему «Роздуми про сенс людського життя, моральний вибір кожного: добро і зло в повісті, в сучасному світі та в людині  за повістю-казкою М.Павленко «Русалонька» із 7-В , або Прокляття роду Кулаківських» , Гогус К.І., вчитель  української мови та літератури Лиманівської ЗОШ І-ІІІ ст.
  2. «Акмеологічний підхід до вивчення української мови та літератури». Підготовка до ЗНО-2016, Соколова Н.М., вчитель  української мови та літератури Чапаєвської ЗОШ І-ІІІ ст.
  3. «Розвиток творчих здібностей на уроках української мови та літератури», Кулик О.О., вчитель української мови та літератури Березанської ЗОШ І-ІІІ ст.
  4. «Як виконувати роботу над помилками», Соловей Т.Л.,вчитель української мови та літератури  Комісарівської ЗОШ І-ІІІ ст.

—————

Назад