14 червня 2016 року на базі відділу освіти відбулося засідання методичного об’єднання заступників директорів з НВР на тему «Презентація та поширення результатів діяльності закладу освіти за визначеною проблемою »

14.06.2016 05:15

14 червня 2016 року на базі відділу освіти  відбулося засідання методичного об’єднання  заступників директорів з НВР на тему «Презентація та поширення результатів діяльності закладу освіти за визначеною проблемою »                                                                          

В ході семінару вчителями розглянуто наступні питання:

 

1.Результати проведення ДПА в формі ЗНО в 2015-2016 навчальному році.

Методист РМК відділу освіти  Чернікова Л.Ф.

2.Звіт про роботу опорної школи з вивчення,пропаганди та творчого впровадження педагогічних ідей В.О.Сухомлинського в практику роботи Коблівської ЗОШ в 2015-2016 н.р.                                                                                                                     З досвіду роботи керівника опорної  Журби І.М.

3. Звіт про роботу опорної школи  «Збереження і популяризація народних традицій, відродження української духовності в контексті моделі « Школа-родина»». З досвіду роботи ЗДНВР Чапаєвської  ЗОШ І-ІІІ ступенів

Москвичової Л.О.

4.Затвердження методичних посібників педагогічних працівників.

Завідувач РМК  Посухіна С.Г.

5.Виконання інструкції щодо заповнення класних журналів (за результатами перевірки). Завідувач РМК Посухіна С.Г.

6.Наступність між дошкільною та початковою освітою. Прийом учнів до 1 класу.   З досвіду роботи ЗДНВР Рибаківської  ЗОШ І-ІІІ ступенів

Чечуй С.В.

7.Підсумок методичної роботи в закладах освіти за ІІ семестр.

Різне. Порядок переведення учнів ЗНЗ. Нагородження учнів похвальними листами, грамотами, медалями.

—————

Назад